Take That се завръщат с нов албум през 2013?

Pinterest LinkedIn +

Според някои източници Гари Барлоу (Gary Barlow) ще напусне X Factor в края на сезона, за да се присъедини към останалите от групата за записите на седмия им студиен албум.

"Гари ще даде на поредицата всичко от себе си, след което с пълна пара ще се насочи към Take That. Момчетата се радват на малко свобода в момента, но всички те са обединени в желанието си да върнат Take That обратно на сцената. Нов албум и турне са били дискутирани и всичките пет момчета са се изказали много позитивно относно идеята", допълва източникът.

Марк Оуен (Mark Owen), друг член на групата, току-що завърши записите по първия си солов албум след Green Man от 1996 г. и планира да направи турне през пролетта, докато Джейсън Оръндж  (Jason Orange) и Хауърд Доналд (Howard Donald) в момента не се занимават с нищо и следователно са на разположение. Роби Уилямс (Robbie Williams) пуска новия си албум Take The Crown следващия месец, но докато стане време да се съберат отново с бандата, вече ще е приключил със соло ангажиментите си.

Сподели.