Take That продължават да владеят Острова

Pinterest LinkedIn +

С още 430 000 продадени копия от новия им албум Progress, No.1 в последното за 2010 година издание на официалната класация на Великобритания за най-продавани албуми са Take That, които нито за момент не отстъпиха лидерството си в чарта от момента на издаването на записа преди шест седмици.

Progress вече бе обявен за най-продаваният албум на Острова през изминалата година, а продажбите му към края на миналата седмица са в размер на 1.87 млн. копия. Това означава шест платинени сертификата за шест седмици - постижение, с което могат да се похвалят единици.

В седмицата преди Коледа бандата, която отново е в оригиналния си състав, продаде 300 000 копия от Progress - нейния шести студиен албум. Точно толкова са изкупените копия от новия албум на Риана - Loud, през миналата седмица, което отново я поставя на второ място в класацията, а без промяна в представянето си е и нейният подгласник - Мишел Бубле, чийто нов албум, Crazy Love, е продал 200 000 копия.

Още четири заглавия са преминали границата от 100 000 продадени копия през изминалата седмица и това са новите албуми на Оли Мурс, Майкъл Джексън, JLS и Сюзън Бойл.

Сподели.