Такъв е животът (Life as We Know It)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2010, 114 мин. Режисьор: Грег Берланти Сценарий: Иън Дичман, Кристин Ръск Робинсън С участието на: Джош Дюамел, Катрин Хейгл, Джош Лукас и др. Комедия, английски

За филма:

Комедията "Такъв е животът" е вторият авторски филм на младия режисьор Грег Берланти. Преди да се захване сам да снима филми той е писал сценария и е бил продуцент на сериалите "Илай Стоун" и "Братя и сестри". Лентата "Такъв е животът" е с участието на холивудските звезди Катрин Хейгл ("Позабременяла"), Джош Дюамел ("Трансформърс") и Джош Лукас ("Красив ум"). Освен изпълнител на една от главните роли Катрин Хийгъл е и изпълнителен продуцент на филма, заедно с майка си Нанси Хийгъл. В саундтрака на комедията влизат песни на Pearl Jam, Faith Hill, Amy Winehouse и други. Общият бюджет на продукцията е 38 млн. долара.


Историята:

Холи (Катрин Хейгл) и Ерик (Джош Дюамел) имат свои живот и добра кариера. Двамата не се харесват, но стават кръщелници на детето на техни общи приятели. След катастрофа родителите на малката Софи загиват, и на Холи и Ерик им се налага да приемат ролята на грижовни родители.

Сподели.