Тайната на зашеметяващия секс – разкрита

Pinterest LinkedIn +

Хората, които водят редовен и здравословен сексуален живот, са по-малко изложени на стрес в ежедневието си, радват се на щастлива връзка и постигат повече успехи в кариерата си.

Само по себе си, обаче, удоволствието от секса е достатъчно голямо, за да си заслужава да отделим няколко минути и да усъвършенстваме уменията си. Разбира се, водени от мисълта, че правим добро не само на себе си, но и на половинката си.

Ето как да увеличите удоволствието и всеки път да е още по-зашеметяващо от предишния.

Не спирайте да актуализирате информацията си

Дали чрез статии или порно – няма абсолютно никакво значение, вземайте идеи отвсякъде, те не само ще разнообразят преживяванията ви, но и ще активират вашата собствена креативност. Уау!

Не превръщайте оргазма в най-важната цел

"Важно е пътуването". Казали са го по друг повод, но важи и тук, с пълна сила. За повечето хора оргазмът е върхът в сексуалния акт и единственото нещо, което може да направи секса добър. Това често води до пренавиване и съответно до обратен ефект.

Задоволете мозъка

Сексът не е просто концентриране върху една част от тялото. Най-важно е всъщност да задоволим мозъка. Докосванията са ключови, но в крайна сметка всичко опира до мозъка. Именно това е частта, която превръща секса от задоволителен в грандиозен.

Бързайте бавно

Понякога всичко е толкова нажежено, че дори и двамата да искате, няма как да забавите нещата. Но и бавният секс може да е също толкова неповторим.

Колкото по-бавен е сексът, толкова по-често сте близо до оргазма, без обаче да го достигате. А когато най-после стигнете до него, ще е нещо, което ще помните дълго.

Сподели.