Survivor 4: Сексапилната Христина Русева напусна оцеляването

Pinterest LinkedIn +

Най-сексапилната оцеляваща в четвъртия сезон на шоуто Survivor: Филипините - Христина Русева, прекрати участието си в играта.

Красавицата напусна приключенското реалити по време на племенен съвет на Лапу Лапу, който и този път, премина под знака на силни емоции и разгорещени спорове.

С право на два вота беше Ива Пранджева, която по-рано, демонстрира класата си и успя да грабне гласовете.Изключително напрегнати бяха отношенията между голямата Людмила и Христина. Люси за пореден път обвини лидерката си, че я е пренебрегнала при избора си на компания по време на последната награда, а Христина от своя страна заяви, че въобще няма място за сърдене.

Ива Пранджева пък сподели, че е била подведена от лъжа на Христина по време на съвета, на който бе изгонена Джул. Тогава Ива е гласувала срещу Джул, за да спаси себе си, защото Христина я е излъгала, че всички ще гласуват против нея.Така лъжата на Хриси излезе на бял свят, но красавицата каза, че е вкарана в интриги, които й били чужди. Не така мислеше обаче Людмила, която за пореден път опроверга лидерката си.

Въпреки че стана ясно, че Ива не стои зад изгонването на Джулиета, Любо не склони да промени решението си за номинации и сложи огърлиците върху Ива, Хриси, Люси и Мики. Преди това той сподели, че няма доверие на никого и че вече за него е най-добре от играта да си тръгнат силните участници.С един глас разлика в полза на Ива Пранджева, Христина Русева събра най-много отрицателни вотове и така бе принудена да напусне оцеляването.

Виж еротичните снимки на Христина Русева за FHM >>

Виж какво разказа Христина Русева на Avtora.com >>

Сподели.