Survival на Muse е официалната песен на Летните олимпийски игри Лондон 2012! Чуй я тук!

Pinterest LinkedIn +

Парчето на Muse, написано от Матю Белами (Matthew Bellamy), бе избрано от олимпийския комитет за официална песен на XXX летни олимпийски игри, които ще се проведат от 27 юли до 12 август в Лондон. Тя ще звучи при излизането на атлетите на стадиона, както и преди награждаването на медалистите.

Озаглавена Survival (Unsustainable, според първоначално разпространената неофициална информация), песента ще бъде използвана и за музикална тема на всички телевизионни предавания за Олимпийските игри не само във Великобритания.

Премиерата й се състоя на 27 юни вечерта в шоуто на Зейн Лоу по BBC Radio 1, а веднага след това сингълът бе пуснат в продажба в iTunes и дигиталния маркет на muse.mu.

На 17 септември Muse ще издадат своя шести албум - The 2nd Law, като Survival се явява пилотен сингъл от него. Китаристът на бандата - Крис Улстенхоулм (Chris Wolstenholme), заяви, че музикантите са искали да постигнат "нещо радикално различно" с новия си студиен запис.

През октомври Muse ще се отправят на европейско турне в подкрепа на The 2nd Law, което ще започне от Франция и ще завърши в Белгия. Повече информация относно датите може да бъде намерена тук.


Сподели.