Супермен се сдоби с нов враг - звезда от "Престъпна империя"

Pinterest LinkedIn +

Познатият от редица хитови филми като "Ванила Скай" (Vanilla Sky), "Пърл Харбър" (Pearl Harbor) и сериала "Престъпна империя" (Boardwalk Empire) - Майкъл Шанън (Michael Shannon) - ще е бруталният злодей - генерал Зод, в новия "Супермен" - Superman: Man of Steel. Номинираният за Оскар актьор ще се изправи срещу колегата си Хенри Кавил, избран да се превъплъти в персонажа на популярния супергерой.

Зад реализацията на продукцията на WB и Legendary Pictures стои дуото Зак Снайдър (Zack Snyder) като режисьор и Кристофър Нолан (Christopher Nolan) като продуцент, а в каста можем да открием още запомнящи се имена като Ейми Адамс (Amy Adams), Даян Лейн (Diane Lane) и Кевин Костнър (Kevin Costner).  

Тук е моментът да изкажем сериозните си очаквания към лентата, за която се предполага, че ще обедини най-доброто от хитове на Нолан като "Черният рицар" (The Dark Knight) и "Генезис"(Inception) с това на Зак Снайдър, сочен като един от най-големите виртуози на ефектната визия.

Обявената засега световна премиерна дата на блокбъстъра е през декември 2012 година, надяваме се у нас появата му да не закъснее повече от седмица.

Сподели.