Suffer H и Кълн ще подгряват за Paradise Lost в България

Pinterest LinkedIn +

Групите Suffer H и Кълн (на снимката), ще подгряват за концерта на Paradise Lost в България, съобщиха за Avtora.com организаторите на проявата New Music Agency. Събитието ще се състои на 9-ти октомври в столичната зала "Христо Ботев".

Преди броени дни Suffer H обявиха раздялата с дългогодишния си барабанист Николай Вълчев. За концерта на Paradise Lost известните екстремисти ще трябва да се появят с нов член, името на когото към момента не ясно.

Групата Кълн също е в нов състав, но продължава да залага на тричленната структура - бас/вокал, барабани и китара. Новите лица в групата са Иван Андреев - ударни и Георги Джаферски - китара (познат и от Сепуко 6), а басист и вокал на Кълн си остава Боян Карамфилов. Тримата са започнали работа с музикална компания Wizard, която в съвсем близко време ще преиздаде първия, едноименен албум на Кълн от 2003 г. От днес е в действие и обновеният сайт на групата, от който ще може да се научава актуална информация, свързана с музикантите.

Междувременно стана ясно, че ограниченото количество билети, пуснати в продажба в магазините с номинал 17 лв., е изчерпано. До деня на концерта билети могат да се поръчат в Интернет на адрес: http://biletionline.com. Билети могат да се закупят и от магазини Orange Music и Music Fashion.

Повече инфо - в официалният сайт на NMA.

Сподели.