"Строежа" подкрепя българската хип-хоп сцена

Pinterest LinkedIn +

Българските хип-хоп формации DRS+ и DIS ще изнесат общ концерт в столичния клуб "Строежа". Партито ще се състои на 25 януари.

Специално за участието си, музикантите от DRS+ се събират в пълния си четиричленен състав - Ndoe, Mytag, Gaza и Гайдата. Изпълнителите не са излизали заедно на сцената от август 2007 г.

Двучленната формация DIS пък е резултат от обединението между Sensei и Denyo от Soundtrack. DIS залагат на по-мелодични инструментали и звучене.

В рамките на концерта си в "Строежа" и двете формации ще заложат на цялостни самостоятелни сетове. Извън живите изпълнения партито ще продължи отново с хип-хоп, а зад грамофоните ще бъдат Gaza и Ndoe.

Електронни билети за хип-хоп партито могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.