Стриптийз и драма със звездите от Game of Thrones Уна Чаплин и Наталия Тена в Neon Lights (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Внучката на Чарли Чаплин и изпълнителка на една от ключовите роли в третия сезон на Game of Thrones – Уна Чаплин – изпълнява главната роля в новото видео на Molotov Jukebox към парчето Neon Lights. Чрез него групата, предвождана от още една звезда от Game of Thrones – Наталия Тена, започва кампания по промотирането на дебютния си албум Carnival Flower, излизащ на 31 март 2014 година.

След като показа фантастичното си тяло в един от епизодите от Game of Thrones, Чаплин, която също така е балерина и танцьорка и в чиито вени тече испанска, английска, ирландска и чилийска кръв, отново наелектризира публиката с пленителните си форми в Neon Lights, влизайки в образа на стриптийзьорка.

Актрисата танцува под звуците на парчето пред няколко клиенти в нощен бар и когато единият от тях решава, че може да я има, тя освирепява и поваля на земята и него, и един от охранителите му.
Самата Наталия Тена, изразителна, както винаги, и колегите й от Molotov Jukebox също участват във видеото към Neon Lights, което можете да гледате по-долу. Негов режисьор е Джон Древър.

Броени дни след рилийза на Carnival Flower - в деня, в който HBO ще излъчи премиерно първия епизод от четвъртия сезон на Game of Thrones, Наталия Тена и компания ще се отправят на турне в подкрепа на записа, което ще включва и дати извън Великобритания, както можете да видите по-долу.

2 април The Cluny, Нюкясъл
3 април The Kazimier, Ливърпул
4 април Heaven, Лондон
5 април The Thekla, Бристъл
6 април The Old Market, Хоув
04 май Swingamijig @ Custard Factory, Бирмингам
24 май Spiegeltent, Норуич
11 юли Pohoda Festival, Словакия
08 август Boomtown Faire, Уинчестър
22 август Shrewsbury Folk Festival, Шрюзбъри


Сподели.