"Столичани в повече" се завръща с пети сезон "скоро". Виж кадри от шоуто!

Pinterest LinkedIn +

Ново начало, нови герои, още по-комични и неправдоподобни ситуации очакват героите в петия сезон на хитовия сериал "Столичани в повече", който ще стартира скоро в ефира на bTV.

Историите на двете враждуващи семейства – Лютови и Чеканови – отново ще има с какво да изненадат както самите тях, така и феновете на сериала. Още в първите епизоди ще станат очевидни финансовите затруднения на двете семейства, които бяха брутално измамени в края на предходния сезон от френския инвеститор Доминик.

Нещастието на едни обаче ще се окаже добро за други, а кой ще бъде облагодетелстван от ситуацията ще стане ясно в предстоящите епизоди на хитовия сериал.

Петият сезон на "Столичани в повече" ще зарадва своите зрители не само с обратите в живота на героите и произтичащите от тях забавни истории, но и с появата на много нови лица. "Гости" в Извор и в живота на неговите жители ще бъдат Христо Стоичков, Йорданка Кузманова, Ралица Паскалева, Гергана Дончева, Даниел Цочев, Стефания Кочева, Атанас Михайлов и други.

Сподели.