Стивън Тайлър: Пръснал съм поне 5 млн. долара за дрога

Pinterest LinkedIn +

В интервю за Australia's 60 Minutes 65-годишният рокаджия Стивън Тайлър призна, че през живота си е похарчил приблизително между 5 и 6 милиона долара за дрога.

Откровението дойде след провокация от страна на репортера на шоуто Лиз Хейез, която попита музиканта доколко са верни слуховете, че в ноздрите му е бил напъхан кокаин за около 20 милиона долара.

"Реално погледнато са около 5-6", отговаря Тейлър. "Но няма значение. Дори и да кажете, че съм изшмъркал половин Перу, няма значение".

Според собствените си признания, които прави в мемоарната си книга Does the Noise in My Head Bother You?, Тейлър е на "ти" с дрогата от тийнейджърските си години. "Имам голям опит с дрогата. Друсам се от 16-годишен. През цялото време бях надрусан. Това беше част от моето образование", пише бащата на актрисата Лив Тейлър.

Фронтменът на световноизвестната рок група Aerosmith, която имат 43-годишна история на сцената, е престанал да взима наркотици преди 20 години според собствените му признания. След един рецидив, свързан с прием на предписани медикаменти, Стивън Тейлър се подлага на лечение от зависимостта си, завършило успешно през 2009 г., след което беше поканен за съдия в шоуто American Idol.

Сподели.