Стивън Спилбърг връхлита върху земята с праисторически динозаври! Виж трейлър на сериала Terra Nova!

Pinterest LinkedIn +

Едва ли "ще открием топлата вода", като кажем, че всичко, свързано с името "Стивън Спилбърг (Steven Spielberg)", заслужава вниманието на масовата част от киноманите. След като през 2010 година, разбрахме, че култовият режисьор подготвя sci-fi адвенчър сериал, озаглавен TerraNova, то сега вече имаме възможност да видим и за какво точно става дума.

Продукцията, която вероятно ще се излъчва по FOX, е епично приключение на средностатистическо семейство, живеещо през 2149 г., когато планетата умира, и което е върнато назад във времето, в праисторическата ера.

Логично, земята изобилства от ужасяващи кръвожадни видове начело с динозаврите и единственият им шанс е да се присъединят към човешка колония, с която да построят наново света си.

На пръв поглед, може и да ви звучи като нещо средно между "Джурасик Парк (Jurrasic Park)" и "Изгубени (lost)", но вярваме, че след като изгледате трейлъра, то и вие ще започнете да очаквате с нетърпение премиерата му съвсем скоро.

Режисьор на сериала е Алекс Грейвс, а в каста откриваме имена като Джейсън О'Мара (Jason O'Mara), Кристин Адамс (Christine Adams), Шели Кон (Shelley Conn), Стивън Ланг (Stephen Lang), който, между другото, помним именно от Avatar, и др.


Сподели.