Стивън от Boyzone си отиде на 33-годишна възраст

Pinterest LinkedIn +

Вокалистът на най-популярната ирландска тийн група Boyzone Стивън Гейтли почина внезапно на едва 33-годишна възраст. Трагедията се е случила по време на почивка в испанския курорт Майорка.

Причината за смъртта все още не е , знае се само, че Стивън е легнал да спи вечерта на 10 октомври и не се е събудил на другата сутрин. Новината предизвика шок и сред останалите му колеги. Официалният сайт на Boyzone бе веднага затворен, а на началната страница бе публикувана само информация за смъртта и посланията на останалите четирима членове на групата.

"Напълно сме съкрушени от загубата на нашия приятел и брат. Споделяли сме много прекрасни времена през годините и се надявахме да имаме такива моменти и за в бъдеще. Той беше прекрасен човек - и телом, и духом. Изпращаме любовта и съчувствието си на семейството му. Обичаме те, ще ни лиспваш винаги, Стео", пише в посланието на Ронан Кийтинг, Шейн Лин , Кийт Дъфи и Майки Греъм.

Стивън Гейтли се присъединява към Boyzone през 1993 година, след като отговаря на обява за прослушване за създаване на ирландска поп група. През годините бандата става изключително популярна и се нарежда сред най-известните имена в музикалния бранш.

Самият той е идол на милиони тийнейджърки, преди да шокира света с признанието, е е хомосексуален. През 2006 година става и един от първите, които сключват гей брак след легализирането на еднополовите бракове на Острова.

Сподели.