Steven Spielberg и George Lucas с подробности за "Indiana Jones 4"

Pinterest LinkedIn +

Създателите на една от най-популярните филмови поредици "Индиана Джоунс" Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) и Джордж Лукас (George Lucas) разкриха пред сп. "Vanity Fair" нови подробности около предстоящия четвърти филм.

Снимките на лентата вече приключиха и започна процес по монтажа на филма. "Сега съм във втория от петте етапа от изработката на филма, което означава че съм свързал кадрите и съм гледал суровия материал", обяснява Спилбърг.

"Най-добрата новина е, че след като видях филма за първи път, нямаше нищо, към което искам да се върна и да снимам или преснимам отново, както и нищо, което да добавя", разяснява режисьорът.

Самият Джордж Лукас пък разказва за работата си със звездата Харисън Форд (Harrison Ford) и забавянето на последната четвърта част с близо 20 години. "Мисля, че това забавяне и реализирането на продължението 19 години след последния филм от 1989 г. идва доста добре, защото и Харисън Форд е с 20 години по-стар. Това ни дава възможност да развием действието в 50-те години на 20 век, вместо в 30-те както в първите три части на поредицата", коментира Лукас.
Сподели.