Стелияна Христова: Взех всичко, което можах от "Гласът на България"

Pinterest LinkedIn +

Победителката в първия сезон на музикалното реалити "Гласът на България", Стелияна Христова, пред Avtora.com за новия й сингъл "Втори опит", позитивите и негативите след участието й в шоуто, както и бъдещите планове на младата изпълнителка.

Наталия Иванова: Как се промени животът ти след "Гласът на България"?

Стелияна Христова: Животът ми се промени много, определено. Имам доста фенове, налага ми се да пътувам по-често от преди, имам участия, интервюта - общо взето нищо, което досега да съм правила, все неща, които не са типични за 18-годишно момиче.

.: Как се промени самата ти – какво ти даде шоуто?

Стелияна Христова: От шоуто взех всичко, което можах, като опит, като това как да се държа на сцената, как да се държа с останалите участници, с всички фенове, така че наистина съм доволна от това, което се случи.

.: Сподели ни... що за човек е Слави Трифонов? Как се работи с него?

Стелияна Христова: О, да работя със Слави Трифонов ми беше мечта, да достигна до него и до екипа му, защото знам, че те са професионалисти и всичко е на много високо ниво.

Иначе за това що за човек е Слави, не мога да кажа, защото не съм имала много разговори с него лично, но е голям професионалист и каквото каже, когато трябва, то се случва точно по този начин. Строг е, вижда се.

.: Разкажи ни за новата ти песен "Втори опит"... Втори опит за какво?

Стелияна Христова: Втори опит с нещо по-различно. Вече няма балади, песни, с които се показва много власт, а и мисля, че когато трябваше, хората го видяха и го разбраха.

Сега правим съвсем различни неща в различен стил – по-бързи, по-динамични песни, които се надявам, че ще се харесат на всички, които ще ги слушат. Всъщност това е вторият опит.

.: Продуцентите на песента са едни от най-големите имена в бранша. Разкажи ни повече за това.

Стелияна Христова: Да, така е. Единият е холандец, другият е британец. Работили са с One Direction, Sugababes, Professor Green, Flo Rida, Cascada и още доста известни имена..: Какъв е "гласът на България" в момента? Какво слуша един млад човек като теб в България?

Стелияна Христова: Ами аз самата лично се забавлявам с типа музика, която в момента правя - по-забързани, по-денс парчета и мисля, че това е музиката, която се слуша сега.

.: Кои са любимите ти изпълнители?

Стелияна Христова: Когато става въпрос за сериозно пеене, слушам Селин Дион, Марая Кери, всичките тези големи певици. Но когато трябва да се забавлявам, естествено, слушам по-забързана музика.

.: А имаш ли си идол?

Стелияна Христова: Ами да, Селин Дион. Това е може би певицата, от която съм се учила най-много и съм изпълнявала доста нейни песни.

.: Разкажи ни какво обичаш да правиш в свободното си време, как почиваш и как се забавляваш?

Стелияна Христова: Предимно обичам да спя. Даже бях чела, че това е добре за гласа, тъй като така си почива. Обичам да излизам с приятели и да се разтоварвам, да се забавлявам - съвсем нормално за 18-годишно момиче.

.: Би ли записала дует с български изпълнител/и и с кого/кои?

Стелияна Христова: Ами да, защо не, но не съм мислила много върху това. Все още търся себе си в музиката, която правя. Но защо не Любо и Орлин Павлов, също така и Графа, всички тези известни изпълнители. Мисля, че би се получило с всеки един от тях.

.: Какво ти предстои през лятото – усилена работа или време за релакс?

Стелияна Христова: И работа, и почивка ми предстоят. Работя върху албум, който ще излезе през есента, може да се каже, че наполовина вече сме готови с избора на песните. Ще почивам, естествено, ще ходя на море и това е общо взето около мен.

.: Относно албума – ти си първият изпълнител, продуциран от Universal Music. Как се чувстваш като такава, това е голям успех?

Стелияна Христова: Това е много добро начало за мен и роднините ми – един много стабилен гръб имам зад себе си, хора, които са с опит и достатъчно добре знаят как се правят нещата, така че им се доверявам изцяло.

Сподели.