Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова в новия български сериал "Фамилията"

Pinterest LinkedIn +

През 2013 г. в програмната схема на bTV ще влезе още един, чисто нов български сериал, озаглавен "Фамилията". Той е продуциран от медията и екипа на "Камера", който стои зад едни от най-успешните и иновативни проекти в новата история на българското телевизионно кино като "Стъклен дом", "Под прикритие" и "Революция Z: Секс, лъжи и музика".

Новата драматична поредица се снима в момента от операторите Радослав Гочев и Кирил Паликарски под режисурата на Димитър Гочев (Инкогнита, Под прикритие, Революция Z: Секс, лъжи и музика, Стъклен дом , Аве, Стоичков, Последната линейка на София).

В главните роли зрителите ще видят Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова, които работиха заедно и по "Стъклен дом".

Историята:

Един мъж преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които не само управляват бизнеса, но и контролират политиката в държавата.

Всички герои във "Фамилията" изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на преходът са ги изкривили. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Сподели.