Стартира последният сезон на "Двама мъже и половина" с Чарли Шийн

Pinterest LinkedIn +

От 7 май в ефира на bTV започва излъчването на последния сезон на хитовия сериал "Двама мъже и половина" с участието на Чарли Шийн - осми .

Всяка делнична вечер от 23:00 часа зрителите ще могат да се наслаждават на неповторимия хумор на Чарли, Алън, Джейк и всички останали герои от поредицата. 

Припомняме ви, че Чарли Шийн (Charlie Sheen) бе уволнен от шоуто на 7 март 2011 г. след огромен скандал и обидни коментари на актьора по адрес на Чък Лори (Chuck Lorre). От девети сезон неговото място заема Аштън Къчър (Ashton Kutcher). 

В осми сезон на "Двама мъже и половина" трудностите на Алън стават все по-големи. Той не може да разбере какви са чувствата му към жената, с която има връзка в момента. Въпреки това, се нанася в дома й. Обстоятелствата обаче бързо се променят и след поредната поразия от страна на Алън, той се връща отново в къщата на брат си, но този път с него и Джейк идват и още двама "гости". 

Чарли от своя страна, не изневерява на разкрепостения си стил на живот. След поредната връзка с бърз край обаче, той най-накрая разбира, че истинската му любов е Роуз.


Сподели.