STARTERAs представи албума "От театъра до цикъла" с мощен концерт с приятели (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дългото чакане за верните фенове на STARTERAs от култовата хип-хоп група X-Team приключи! След 9-годишна пауза рапърът представи своя нов солов албум "От театъра до цикъла" с експлозивен концерт на 21 януари 2012 година в столичния клуб Mixtape5.

Събитието събра на едно място многобройна тълпа от зажаднели за български хип-хоп фенове, както и някои от добре познатите имена на родната рап сцена. Подкрепа за STARTERAs оказаха неговите приятели от X-Team - Killa K и Mista P, новите му колеги от лейбъла ILLmate - The Top Stoppers и Logo5, както и Куц и Клец.

Шоуто започна с участието на Куц и Клец, а първото изпълнение за вечерта бе на съвместната им песен със STARTERAs - "Бум, е рангът", която е част от албума "От театъра до цикъла".

След това на сцената последователно се качиха Wosh MC, Feel и Piro от The Top Stoppers (за съжаление без Yoko) и Logo5. Феновете имаха щастието да чуят на живо за пръв път и общия трак на STARTERAs и Logo5 - "Бързи, смели, сръчни", също част от албума.

Кулминацията на вечерта определено бе появата на X-Team. STARTERAs заби няколко солови парчета, а тримата с Mista P и Killa K припомниха на феновете добрите стари времена, взривявайки клуба с хитовете от първите два албума на X-Team.

За да бъде шоуто на ниво, цяла вечер зад пулта се вихреше DJ Darkstep, a страхотната атмосфера на моменти бе допълвана от зрелищни брейк денс танци.       

Албумът "От театъра до цикъла" се разпространява в колекционерско издание с ограничен брой под формата на специално изработен USB носител,а посетителите на концерта имаха привилегията да се сдобият с него на преференциална цена от 10 лв.

*Снимка: Мария Цветкова


Сподели.