Star Wars: The Old Republic вече е безплатна до 15-то ниво

Pinterest LinkedIn +

Подобно на World of Warcraft, StarCraft II и Diablo III, Star Wars: The Old Republic се сдоби с Free Trial версия, позволяваща на нови потребители (такива, които никога досега на са имали активен Old Republic акаунт) да играят безплатно една малка, встъпителна част от играта без ограничение във времето, но с редица други.

Любопитните да придобият представа от първа ръка за масовата онлайн мултиплеър ролева игра на BioWare, базирана на култовия sci-fi франчайз, без да заплащат, имат свободата да развият герой от кой да е от осемте налични класа до петнадесето ниво.

Рестрикциите на Free Trial включват невъзможността да играят с даден герой другаде, освен в неговия оригинален свят, в столицата на същия, в the Fleet, в PvP зоните (Warzones) и своя първи Flashpoint, а също така да генерират Legacy XP, да развиват своите Crew Skills до ниво над 40-то, да търгуват с други играчи и да използват както общия, така и търговския и PvP чатовете. За сметка на това безплатната версия позволява провеждането на PvP битки и включването в инстанции.

Old Republic стартира през декември миналата година и първоначално привлече рекорден брой абонати, но през май т. г. Electronic Arts разкриха, че търпят сериозен отлив от над 400 000 души.

Играта стана достъпна за българските потребители в края на април и може да бъде закупена за €54.99 за стандартното издание и €74.99 - за дигиталната делукс версия.

Сподели.