Spirit Of Burgas 2015 ще има, фестивалът се завръща на 7 и 8 август

Pinterest LinkedIn +

Община Бургас и компанията Balkan Entertainment обединяват усилия за подновяване на големия български фестивал SPIRIT of Burgas.

Амбициите и ентусиазмът на общината, както и широкият публичен интерес, са причината най-мащабният музикален проект у нас да бъде продължен.

"За мен е огромно удоволствие да потвърдя, че на 7 и 8 август 2015 г. любимият музикален фестивал на България – SPIRIT of Burgas се завръща. Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на SPIRIТ of Burgas", заяви кметът на община Бургас Димитър Николов.

За шестгодишната си история SPIRIT of Burgas привлече впечатляващи изпълнители като Faith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-Tang Clan и много други, превръщайки в реалност не една, а хиляди мечти.

И тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове. Тази година фестивалът ще се проведе в два дни на 3 сцени. Обединил в себе си музиката и летните страсти, SPIRIT of Burgas е много повече от обикновено музикално събитие - той е неповторимо изживяване на любимо място.

Основният хедлайнер ще бъде обявен тази вечер около 19:30 ч. в централната емисия новини на bTV и във фейсбук страницата на фестивала - fb.com/spiritburgas.

Билетите ще бъдат в продажба от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа. Те ще се разпространяват в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително в OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com.

Предстои да бъдат обявени допълнителни подробности.

Сподели.