Spirit Of Burgas 2011 с DJ Benga, H.M.S.U., Scratch Perverts, Skindred, Illmate

Pinterest LinkedIn +

Както всяка година, и тази, основната сцена на Spirit Of Burgas 2011 след полунощ ще се превърне в място за изява на атрактивни диджеи и MC-та от различни музикални стилове.

На 12 август, първи на сцената след 00:00 часа ще се качи dubstep легендата от Великобритания - DJ Benga, подкрепен от MC Youngman. В line-up-а е и румънецът Bong, а купонът ще приключи със сетове на титулярите от лейбъла True Badness – Tommy Gun, World Premiere и Tekniq.

Нощта на 13 август е отредена на диджеите от дръм енд бейс организацията H.M.S.U., чието присъствие на фестивала Spirit Of Burgas вече е традиционно.

На 14 август, Dance Night ще започне с Back2back DJ сет на Tony Vegas и Prime Cuts от култовата британска хип-хоп формация Scratch Perverts. Spirit Of Burgas 2011 ще приключи с артистите от Illmate - Fars, Wosh MC, Logo5, DJ Darkstep, Diwaddloe, DJ Bashment, The Top Stoppers, Jamez Bongg и Soulization.

Още едно име ще се появи в последната вечер на Spirit Of Burgas 2011 още преди старта на хип-хоп вълната със Scratch Perverts и Illmate - британската банда Skindred (на снимката) ще подгрее Deftones в началото на вечерта. Пред българската публика фронтменът Елвис Бенджи Уеб, басистът Дан Пъгсли, китаристът Майки Димъс и барабанистът Аря Годжин ще представят новия си, четвърти поред студиен албум - Union Black, който излезе през април.

Билети за Spirit Of Burgas 2011 се разпространяват в мрежата на Eventim.

Сподели.