24 Април 2019, 05:50

Спечели билет за премиерата на Celebration Day на Led Zeppelin в кино Арена с Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com подарява 10 билета за премиерата на концерта Celebration Day на Led Zeppelin! Както е известно, България е сред 40-те държави, в които ще бъде излъчено грандиозното шоу на култовата банда от 2007 гoдина в лондонската зала O2 Arena.

Премиерата на Celebration Day ще се състои на 21 октомври от 19:30 часа в кино Арена Запад в София, кино Арена Младост в София, кино Арена Мол във Варна, кино Арена Парк Мол в Стара Загора, кино Арена Централ Мол във Велико Търново, кино Арена Централ Мол в Плевен и кино Арена Фламинго в Пловдив.


За да участваш в томболата, която ще определи късметлиите:

Напиши Аз играя за билет за премиерата на Celebration Day на Led Zeppelin в кино Арена с Avtora.com! като коментар под тази новина и изпрати двете си имена, телефон за връзка и киното, в което желаеш да гледаш концертния филм на spe4eli@avtora.com с тема (Subject): Led Zeppelin до 16:00 часа на 15 октомври 2012 г.

Имената на победителите, изтеглени чрез жребий, ще бъдат обявени в 16:30 часа на 15 октомври 2012 година в Avtora.com, както и в страниците на Avtora.com във FacebookTwitter и Google+.


Сподели.