Спечели албума Old Ideas на Leonard Cohen с Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com подарява едно оригинално копие на албума Old Ideas - първият студиен проект на Leonard Cohen от 8 години насам след Dear Heather и 12-ти поред в звукозаписната му кариера, стартирала през 1967 година с Columbia Records (Sony Music).

За да участваш в томболата, която ще определи късметлията, който ще спечели албума Old Ideas на Leonard Cohen, трябва да:

Отговориш на въпроса: Eдна от най-емблематичните песни в кариерата на Leonard Cohen - Hallelujah, е записана в над 100 версии от различни музиканти по целия свят. Колко от версиите на Hallelujah са дело на самия Leonard Cohen?

Изпратиш верния отговор, трите си имена и телефон за връзка на [email protected] с тема (Subject): Leonard Cohen до 15:00 часа на 6 февруари 2012 година.

Името на победителя, изтеглено чрез жребий, ще бъде обявено в 16:00 часа на 6 февруари в Avtora.com, както и в страниците на Avtora.com във Facebook, Twitter и Google+.

На българския музикален пазар Old Ideas на Leonard Cohen се разпространява от Анимато Мюзик/ EMI Music. Още информация за албума>>
Сподели.