South Park се завръща на големия екран

Pinterest LinkedIn +

Създателите на анимационния хит "South Park" Трей Паркър (Tray Parker) и Мат Стоун (Mat Stoun) обявиха излизането на втори пълнометражен филм с героите на сериала.

Филмът "Imaginationland" ще се появи на голям екран и DVD на 11 март тази година. В него са обединени три епизода от сериала, като освен тях ще е включена и режисьорска версия, в която ще присъстват всички цензурирани сцени и реплики, изрязани от ТВ версията.


Картман: Това не е истина! Снимка: IMDB.com

В сета с "Imaginationland" ще влязат и бонус сериите на епизодите "Manbearpig" и "Woodland Critter Christmas", чиито герои се срещат в "Imaginationland".

Сюжетът на "Imaginationland" вкарва главните герои на "South Park" в страна, обитавана от фантастични същества, като Исус Христос, Дядо Коледа, Морфеус от Матрицата, Робун Худ, Попай Моряка, Зевс, Люк Скайукър и други. Те се сражават със свръх злодеите на 20 век - Човека Свиня (измислен от екс вицепрезидента на САЩ - Ал Гор), Пришълеца, Фреди Крюгър и т.н.

И трите епизода на "Imaginationland" се появиха през есента на 2007 година, печелейки високите оценки на критиците.

Първият пълнометражен анимационен филм, направен по телевизионна поредица "South Park" - "South Park: Bigger, Longer & Uncut" излезе през 1999 година, реализирайки печалби от над 80 милиона долара.
Сподели.