Sony издига компютърните игри на следващото ниво с God of War (Видео)

Pinterest LinkedIn +

На ежегодния форум E3 представителите на Sony вдигна очакванията на феновете на God of War с епично геймплей видео на новата част от приключенската екшън поредица. Както е модерно и в киното, новото заглавие ще бъде по-скоро преоткриване на франчайза, отколкото продължение. А действието ще бъде пренесено от Древна Гърция в Скандинавия. Видеото показва баща и син, бродещи из дивите гори, борейки се с различни създания, включително и с огромни тролове. А графиката, както може да се досетите и сами, е на съвсем ново ниво. За момента играта се разработва за PlayStation 4.

На ежегодния форум E3 представителите на Sony вдигна очакванията на феновете на God of War с епично геймплей видео на новата част от приключенската екшън поредица. 

Както е модерно и в киното, новото заглавие ще бъде по-скоро преоткриване на франчайза, отколкото продължение. А действието ще бъде пренесено от Древна Гърция в Скандинавия.

Видеото показва баща и син, бродещи из дивите гори, борейки се с различни създания, включително и с огромни тролове. А графиката, както може да се досетите и сами, е на съвсем ново ниво. 

За момента играта се разработва за PlayStation 4.


Сподели.