Sony Ericsson W300 - множество функции на достъпна цена

Pinterest LinkedIn +

Sony Ericsson W300 е четирибандов GSM с EDGE поддръжка и VGA камера. Но най-голямата му сила е музиката в Walkman стил.

W300 е компактен флипфон, стоящ добре както в по-големите мъжки, така и в женските ръце. На пръв поглед напомня на модела Sony Ericsson Z525. На предния панел се намира VGA камерата и втори дисплей за базовите музикални функции. От лявата му страна са бутоните за бърз контрол на плейъра, а "гърбът му" е изчистен и осигурява достъп само до високоговорителя, слота за Sim карта и батерията.

Телефонът работи с честотите 850/900/1800//19000 MHz. По този начин могат да се използват GSM услугите, независимо в коя част на света сте. Единственият недостатък в поддържаните от него технологии е присъствието на EDGE Class 10, вместо по-бързият 3G.

W300 разполага с 20MB вградена памет. Допълнителните java апликации, ринг тонове, картинки и видео могат да бъдат записани и на допълнителна флаш карта Memory Stick Micro (M2), продаваща се отделно. Телефонът е настроен за автоматичен достъп и до WAP портала на Sony Ericsson, предлагащ доста безплатни програми, като World Clock, Converter и др.

РС-то се свърза към телефона посредством USB кабел и се инсталира софтуерния пакет PC Suite. Чрез него можете да конвертирате музика в дигитален формат директно от любимите си CD-та. W300 поддържа възможно най-голям спектър от мултимедийни формати - MP3, AAC, AMR, MIDI, IMY, EMY, WAV (16 kHz max), MP4 както и 3GP и 3GPP за стрийминг видео. Качеството на музиката е чудесно, дори с вървящите към пакета стерео слушалки, а басовете са дълбоки. Walkman плейърът разделя файловете на Artists, Tracks и Playlists, предлага и опция за shuffle и loop на парчетата в целия сет лист.Като гейминг платформа W300 също се представя изненадващо добре. Телефонът поддържа 3D java апликации и върви с инсталирани Neopets, PuzzleSlider и QuadraPop. Централният контролен бутон също е удобен за тяхното управление.

Освен музикалния плейър, W300 разполага и с вградено FM радио. Но за да го ползвате, трябва да включите слушалките, тъй като те изпълняват ролята на антена. Тъй като телефонът поддържа стерео bluetooth профил, можете да смените стандартните стерео наушници с кабел с безжични такива, без да губите от качеството на звука.

Sony Ericsson W300 е екипиран със стандартна 900mAh батерия, издържаща в режим на работа до 9.5 часа, а в режим на престой до 400. При употреба на java апликации и мобилен интернет животът на батерията пада до 4 часа, но продължава да бъде една от най-издръжливите на пазара.Технически характеристики:
Име: Sony Ericsson W300

Тегло: 94 g
Размери: 90 x 47 x 24 mm
Дисплей: TFT 256к, 128 x 160 pixels,
Памет: 20 MB shared memory
Допълнителни характеристики: 20 MB shared memory, Memory Stick Micro, камера VGA, 640x480 pixels, Mp3, радио, Quadband, Bluetooth, Gprs Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 -, WAP 2.0/xHTML, HTML (NetFront)
Конферентна връзка, запис video, Sms / Ems, Email / Mms, Java MIDP 2.0, Т9, синхронизация Outlook


Купи от: Plesio
Сподели.