Sons of Anarchy SO7 (First Teaser)

Pinterest LinkedIn +

FX, SO7. Създател: Кърт Сътър С участието на: Чарли Хънъм, Кейти Сегал, Адам Аркин, Али Уокър, Дейтън Кали, Дендри Тейлър, Марк Буун-младши, Анабет Гиш, Мерилин Менсън и др. Жанр: Драма, криминален Действието в хитовия сериал на FX Sons of Anarchy се развива в измисления град Чарминг, където властва рокерската банда "Синовете на Анархията". Седми сезон е последен за сериала. Докато Джакс (Чарли Хънъм) се опитва да разшири властта си и да се справи със загубата на съпругата си, в града пристига нов шериф (Анабет Гиш), чиято основна цел е да открие убиеца на предшественика си и на Тара. Той се превръща в сериозна заплаха за Джема (Кейти Сегал), която е готова на всичко, за да не бъдат разкрити зловещите й тайни. Премиерата на седми сезон на Sons of Anarchy е през септември 2014 година.

FX, SO7. Създател: Кърт Сътър С участието на: Чарли Хънъм, Кейти Сегал, Адам Аркин, Али Уокър, Дейтън Кали, Дендри Тейлър, Марк Буун-младши, Анабет Гиш, Мерилин Менсън и др. Жанр: Драма, криминален

Действието в хитовия сериал на FX Sons of Anarchy се развива в измисления град Чарминг, където властва рокерската банда "Синовете на Анархията". Седми сезон е последен за сериала.

Докато Джакс (Чарли Хънъм) се опитва да разшири властта си и да се справи със загубата на съпругата си, в града пристига нов шериф (Анабет Гиш), чиято основна цел е да открие убиеца на предшественика си и на Тара. Той се превръща в сериозна заплаха за Джема (Кейти Сегал), която е готова на всичко, за да не бъдат разкрити зловещите й тайни.

Премиерата на седми сезон на Sons of Anarchy е през септември 2014 година.


Сподели.