София Вергара секси и откровена за Vanity Fair (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Прекрасната София Вергара (Sofia Vergara) застава пред популярния фотограф Ани Лейбовиц за една гореща фотосесия за майския брой на списание Vanity Fair.

Пред изданието 42-годишната актриса говори открито за годеника си Джо Манганиело, за акцента си и за своите сексапилни извивки.

"В деня, в който обявих пред медиите, че се разделям с предишния си годеник, Джо се свързал с колегата ми Джеси Тайлър Фъргюсън и е поискал номера ми. След няколко дни на убеждаване се съгласих да му дам адреса си.

Аз бях в Ню Орлиънс, а той в - Лос Анджелис. Реших, че нищо няма да се случи. Но един ден той се появи. Оттогава сме неразделни. Не искам да променя нищо в него, освен че е с четири години по-млад", разкрива холивудската звезда.

Многократно колумбийката е упреквана за своя акцент. Но въпреки него тя продължава да гради успешна кариера, снимайки се в продукции като хитовата поредица Modern Family, криминалния трилър с Джейсън Стейтъм Wild Card и екшън комедията Hot Pursuit.

"Наех специалист, но трябва да се работи толкова много. Изтощаващо е. А е и скучно. В Америка съм от 20 години, но все още звуча по същия начин. Ходих на кастинги и единственото, за което мислех, беше позицията на езика ми. Не играех. Реших, че ако не мога да си намеря работа с този акцент, то проектът не е бил за мен.

Гърдите ми са големи. През целия ми живот е било кошмар да си намеря перфектния сутиен."


Сподели.