Snoop Lion спечели половин килограм марихуана от залагания

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Snoop Lion, ориентирал се напоследък към реге музиката, никога не е крил, че е почитател на марихуаната. След като наскоро спечели солидно количество от леката дрога обаче реши да се похвали и в социалните мрежи.

Половин килограм трева ексцентрикът получи от свой приятел от Мексико, след като боксьорът Флойд Мейуедър, на когото Snoop Lion заложил, победил съперника си Канел Алварес, който пък бил фаворит на мексиканеца.

Придобивката толкова развълнувала рапъра, че той се снима с нея и разпространи кадъра в социалните мрежи, добавяйки текста: "Благодаря на шампиона, заради когото спечелих половин килограм марихуана от моя мексикански приятел Луи. Ти си най-добрият и ще запаля една заради теб".
Междувременно американски медии вече изчислиха за колко време Snoop Lion ще унищожи това количество. Според осведомени то ще му стигне за около четири месеца. Твърде възможно е обаче срокът да се окаже по-кратък, като се има предвид предишно изказване на музиканта, според което той пуши по 81 джойнта на ден.

Сподели.