Snoop Dogg a.k.a Snoop Lion: Има малко рап в регето и малко реге в рапа, така че те се допълват

Pinterest LinkedIn +

След като по-рано Snoop Dogg обяви, че подготвя своя дванадесети студиен албум - Reincarnated, който ще бъде пуснат на пазара по-късно тази година и ще бъде реге ориентиран, той сподели, че не е обърнал гръб на музикалните си корени завинаги.

"Да бъдеш или да не бъдеш? Това е въпросът. Или както ние казваме – да бъдеш G или да не бъдеш G? Това е въпросът. Ще видим. Аз не мисля, че ще мога някога да спра", каза Snoop, след като беше попитан дали някога ще издаде отново рап албум и продължи: "Мисля си, че в момента това е, което ми се струва правилно. Аз правя рап, откакто съм рапър. Когато започнах, вероятно беше 1978 г. и сега е 2012. Възможността да взема това, което съм научил от рапирането, и възможността да го завъртя в реге музиката е красива, защото има малко рап в регето и малко реге в рапа, така че те се допълват."

След пътуване до Ямайка през февруари Snoop вярва, че му е предопределено да бъде реге звезда и твърди, че усеща близка връзка с музикалната легенда Боб Марли (Bob Marley).

Snoop Lion е псевдонимът, който Snoop Dogg реши да използва за новия си албум. Името е било дадено на рапъра от растафариански свещеник по време на престоя на Snoop на острова.

На 20 юли той пусна пилотния сингъл La La La към предстоящия му албум. В допълнение към Reincarnated ще бъде пуснат и кратък документален филм за звездата – практика, която не му е чужда от предишни албуми.

Сподели.