Снимките на Pirates of the Caribbean 5 започват през февруари 2015

Pinterest LinkedIn +

След като преди време бе оповестено, че вместо през 2015 г. петият филм от поредицата Pirates of the Caribbean (Карибски пирати) ще излезе на голям екран през 2017 г., сега създателите на касовата лента вдигат завесата около подготовката ѝ. Началото на снимките е планирано за февруари 2015 г., като снимачният процес ще се започне от Куинсленд, Австралия.

Продуцент на филма е Джери Брукхаймър, а режисьорското място си делят Хоаким Рьонинг и Еспен Сандбърг. Бюджетът, предвиден за заснемането на Pirates of the Caribbean 5, се равнява на около $200 милиона.

В свое изказване по повод снимките австралийският министър на културата Джордж Брандис споделя, че това е "най-мащабната международна продукция, която ще бъде заснета в Австралия". Очаква се работата по филма да донесе над $80 милиона приходи за щата Куинсленд, както и да разкрие голям брой нови работни позиции.

Освен Джони Деп в ролята на култовия капитан Джак Спароу, в лентата се очаква да вземат участие също Джак Дейвънпорт, Джефри Ръш и Орландо Блум.

Топ 20 филма за супергерои, които са тотално разочарование! ТУК

Топ 20 супер анимации, които искаме да получат кино версия! ТУК

Star Wars: Топ 20 spin-off филма, които 100% бихме гледали! ТУК

Сподели.