SMS гласуване определя Мис България 2008

Pinterest LinkedIn +

За първи път в историята на конкурса Мис България, най-красивата неомъжена българка за 2008 г. ще бъде определена чрез свободно SMS гласуване от зрителите на церемонията. Новата носителка на престижната титла за красота ще бъде избрана на 15 март в Rainbow Plaza.

Въвеждането на гласуване със SMS-и в избора на Мис България 2008 е с цел да се прекратят слуховете в общественото пространство, че конкурсът за красота е манипулиран и нагласен, казаха за Avtora.com от Визаж модел груп – организатори на събитието.

Повече от 300 момичета на възраст между 17 и 24 години се явиха на националния кастинг на конкурса Мис България, който се проведе на 14 и 15 февруари в София. Измежду тях журито, с председател Жени Калканджиева, избра 30 красавици, които ще се борят за скъпоценната корона.


Мис България 2007 - Юлия Юревич

От Визаж модел груп уточниха, че Мис България 2008 ще премине в два етапа - полуфинал и същински финал. На 8 март, когато е предвидена първата част от конкурса, ще бъдат избрани 10 момичета, а на 15-ти - зрителите ще посочат своята фаворитка.


Мис България 2006 - Славена Вътова

Организаторите разкриха още, че обмислят идеята тази година журито да бъде съставено само от жени, а 10 популярни български мъже да влязат в ролята на ментори, защитавайки по една от финалистките.


Мис България 2005 - Росица Иванова

Подробности около водещите и музикалното оформление на церемонията предстои да бъдат уточнени, допълниха от Визаж модел груп.

Сподели.