Слипнот предоставят ново парче за видео-игра

Pinterest LinkedIn +

Съвсем ново парче на Слипнот, 'Don't Get Close', ще бъде включено в саундтрака на излизаща през април видео-игра, а по-късно и в новия дългоочакван албум на групата. Все още без име, дискът следващ “Iowa” 2001, и продуциран от Рик Рабин (SYSTEM OF A DOWN, SLAYER, AUDIOSLAVE), излиза на 25 май от Roadrunner Records.

Участието в саундтрак за игра не е първото за Слипнот - те са от няколкото мeтъл банди, включили се с музика и във видеоиграта "Fallout: Brotherhood of Steel".

Наред с албума, девет-членното ‘звуково бедствие’ подготвя доста солидна концертна програма, започваща на 30 март с турне под логото на Jägermeister, заедно с FEAR FACTORY, CHIMAIRA и др. Следват европейски фестивали през юни и следващото оглавяване на втора сцена на тазгодишния Озфест. Слипнот са поготвили напълно ново сценично шоу и тяхната запазена марка - изключителният им смайващ имидж – е изцяло подновен.

Коментар на барабаниста Джои Джордисън: ”Завръщаме се след доста дълго отсъствие. Готови сме да се хвърлим отново и да освободим изначалната си необуздана бруталност за турнето. Нашето желание е такова, бъдете готови!”Сподели.