Следващият ъпдейт за The Elder Scrolls 5: Skyrim ще добави Kinect поддръжка

Pinterest LinkedIn +

Xbox 360 версията на изкупената в над 10 млн. копия в цял свят хитова open-world ролева игра на Bethesda Softworks, The Elder Scrolls 5: Skyrim, ще бъде обновена с безплатен ъпдейт по-късно този месец, след който потребителите на конзолата на Microsoft, притежаващи сензорното устройство на компанията, Kinect, ще могат да променят напълно начина, по който играят.

Използвайки Kinect, играещите Skyrim ще могат да манипулират геймплея чрез над 200 гласови команди, включващи Dragon Shouts, екипиране, издаване на заповеди към придружител и пълна навигация в менютата (Items, Magic, Map, Barter, Container, Favorites и Skills).

Пак чрез гласови команди играчите ще могат да създават нов архив или да стартират вече направен Save, както и да сменят оръжейния си сет – от Dual Spells на секира и щит, например. Ъпдейтът ще добави и нови основни функции, включително допълнителни hotkey опции, навигация по картата, възможността за сортиране на придобитите предмети по име, тегло и ценност и др.

Bethesda ще публикуват пълния списък с гласови команди до няколко дни, а до няколко седмици ще обявяват съдържанието на първия Add-on към Skyrim, който ще включва нови куестове, локации и функции.


Сподели.