След "Мис България" в София короноваха и "Мис Вселена България 2013"

Pinterest LinkedIn +

На 22 септември в София се състоя финалът на конкурса "Мис Вселена България 2013" - част от международната надпревара Miss Universe, собственост на Доналд Тръмп.

21-годишната Венета Кръстева преодоля конкуренцията и спечели журито и короната на "Мис Вселена България", която ѝ осигурява участие на финалния кръг на Miss Universe, насрочен за 9 ноември 2013 г. За първи път в над половинвековната история на конкурса той ще се проведе на Стария континент, а именно в Москва. Събитието ще бъде предавано на живо в повече от 100 държави в цял свят.

Качествата на кандидатките за короната бяха оценявани от жури в състав Юлияна Дончева, Мис Вселена България 2012 Жана Янева, Наско Лазаров, Мерлин Арно, Анджи Касабие и пластичния хирург д-р Томов. Въпреки усилията на организаторите да привлекат за председател на журито снимащия в момента в България Силвестър Сталоун холивудската звезда не се отзова.

Първа подгласничка на "Мис Вселена България 2013" стана Антония Стефанова, следвана от Виолета Ваделиева и Симона Иванова.

Сподели.