Сластната Dita Von Teese възбужда с голота и глас в Disintegration на Monarchy (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Съвместният сингъл на британската синтпоп банда Monarchy и Кралицата на бурлеската Dita Von Teese, както и официалното видео към него с нейно участие направиха своята премиера в един и същи ден – на 14 януари. Озаглавено Disintegration, парчето бе представено още преди месец чрез ремикс версия на DJ Mighty Mouse, която може да бъде изтеглена свободно от официалната директория на Monarchy в SoundCloud.

С Disintegration бившата съпруга на Мерилин Менсън, която през септември миналата година навърши 40 години, прави своя дебют като изпълнителка. Тя обаче има редица участия в музикални клипове, в това число в Redundant на Green Day, Zip Gun Bop на Royal Crown Revue, Mobscene на Marilyn Manson и др.

Тя ще може да бъде видяна и в излизащия през 2013 г. музикален биографичен филм Skum Rocks!, където си партнира с Кевин Бейкън, Тереза Палмър и Джулиан Хю.

Режисираното от израелския филммейкър Roy Raz (който стои зад предишното видео на Monarchy - I Won’t Let Go, както и зад Lonely Lisa на Милен Фармер и порнопродукциите My Israeli Platoon и Too Hot in Tel Aviv) видео към Disintegration представя Von Teese като отегчена от еднообразието на ежедневието си съпруга, майка и домакиня от средата на миналия век.

Нейните фантазии, свързани със сексуалното й задоволяване, оживяват под формата на slow-motion сцени с участието на мъже (различни от нейния съпруг) и дори на насекомо, което прониква в плътта й, за да пие кръвта й.

Disintegration ще бъде включена в предстоящия втори студиен албум на Monarchy, явяващ се наследник на издадения през 2011 г. Around the Sun.

Andrew Armstrong и Ra Black сформират групата през 2009 г. и оттогава насам се изявяват на живо по цял свят, включително на едни от най-големите музикални фестивали в САЩ като Coachella, Love Box, The Big Chill, Melt Festival, Folsom St Fair и др. Освен по авторските си проекти, те работят в студиото върху ремикси на други артисти като Kylie, Jamiroquai, Kelis, Lady Gaga, Ellie Goulding и др.

Изтегли Disintegration от тук>>


Сподели.