Skyrim Dragonborn излезе за Xbox 360, PC и PS3 версиите идват съвсем скоро

Pinterest LinkedIn +

Новата добавка към блокбъстъра The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - вече е достъпна за даунлоуд в Xbox Live, а на PS3 и PC играчите няма да им се наложи да чакат дълго преди да могат да сложат ръка на експанжъна, обяви Bethesda.

Неговият рилийз за тези две платформи е планиран за началото на 2013 г. и според американската компания, изгубила спора със създателите на Minecraft за правата върху името Scrolls, феновете на петата The Elder Scrolls имат основание да очакват още добри новини догодина.

Тези, които искат да инсталират предишните DLC-тата за Skyrim на своето PS3 обаче, ще трябва да почакат - без да е ясно колко точно. Още през август Bethesda излезе с изявление, че има технически проблеми с конзолата на Sony, "за които не можем да заявим със сигурност, че ще намерим решение".

Dawnguard беше издаден за Xbox 360 през юни 2012 г., а дебютът му в Steam последва през август. Hearthfire излезе за тези две платформи съответно през септември и октомври, позволявайки на играчите да закупят свой парцел земя и да вдигнат къща от дърво или глина.

Този add-on получи доста негативни отзиви от страна на критиката заради многото бъгове, нарушаващи геймплея му.

Сподели.