Скреч мания! С картата на България и уникални поздравителни картички

Pinterest LinkedIn +

Независимо дали искате да зарадвате себе си, или някой близък, с повод или без – просто ей така, за да (си) подарите усмивка, имаме няколко фантастични предложения, на които няма как да устоите. Гарантираме ви!

През последните няколко години скреч картите буквално завладяха света. Със своята креативност, интерактивност и оригиналност те се превърнаха в същинска мания, приковала вниманието на милиони фенове от различни поколения.

Тайната на този огромен комерсиален успех се крие в т. нар. "ефект на изненадата" – безценния момент, в който човек изтрива с монета покритото със специално фолио поле, за да открие нещо уникално, нещо лично и само за него.

Скреч картите са предназначени за всички онези, които не искат да се задоволят с обикновеното и общоприетото; които обичат да бъдат предизвиквани; които познават смелостта; всички онези, за които любопитството е предимство, а не недостатък.

За щастие, България не само не изостава от тази мода, а напротив – предлага на световния пазар конкурентни продукти с отлично качество. Благодарение на creativegg.com – първия у нас производител на скреч подаръци – и ние можем да се потопим в магията на скреч явлението. В следващите редове ще ви разкажем повече...

Със сигурност повечето от вас обичат да пътуват и искат да обиколят света. Жаждата за приключения и неутолимият откривателски дух са заложени в човешкия характер и са двигателна сила от хилядолетия.

Мисълта да заминеш някъде надалеч само с една раница и фотоапарат в компанията на най-добрите ти приятели разсейва сивата мъгла, която понякога се спуска в ежедневието, и те кара да правиш най-сладкото – да мечтаеш.


Безспорен факт е обаче, че нашата страна предлага изобилие от природни богатства, които често не оценяваме, а още по-често – не познаваме. Точно тук на помощ идва тази висококачествена Скреч карта на БългарияПокрита със златно скреч фолио, тя включва 89 от най-интересните забележителности у нас, които всеки трябва да посети поне веднъж в живота си.

Скреч картата на България може да бъде намерена във всички големи книжарници – тя е чудесна изненада за рожден ден и/или имен ден както на възрастни, така и на подрастващи.


Картата е изключително красива и изпипана до най-малкия детайл, така че да задоволи и най-критичните любители на пътешествията. Опакована е в елегантен черен тубус, на който по-креативните със сигурност могат да намерят още куп интересни и полезни приложения.Скреч разнообразието в creativegg.com продължава с пълна сила със следващите уникални Скреч поздравителни картички.

За перфектен завършек на вашия подарък не пропускайте да добавите някоя от тях – забавлението, което се крие под скреч фолиото, е огромно.

Изберете тази Приключенска Скреч картичка, изтъркайте обектива на фотоапарата върху нея и ще попаднете на екзотичен остров! Ееех :)

Тази Скреч картичка Мустак пък крие специални разноцветни пожелания и 100% ще донесе много положителни емоции и радост на своя получател.
Ммм... Да си дойдем на думата – Скреч картичка Дайкири. Да, звучи като сбъдната мечта! Изтрийте скреч фолиото и ще можете да забъркате освежаващо лимоново дайкири по класическа рецепта.
Търсите нещо оригинално и различно за своята половинка? А какво ще кажете за тази Скреч картичка Скелетче – супер забавно и неповторимо, нали?
И разбира се – време е за торта, но не каква да е, а Скреч картичка Торта! Изтрийте скреч фолиото и... изненада: Happy Birthday! 

За още много фантастични идеи разгледайте сайта creativegg.com

Сподели.