Скреч карта на България – най-якият подарък, който можете да направите

Pinterest LinkedIn +

Знаете ли, че имате най-малко 89 причини да изберете България за основна дестинация, из която да пътешествате? Всичко, което ви трябва, е карта!

Понятието карта има много значения и сте на прав път, ако сте асоциирали употребата му в предишното изречение с географията, но едва ли сте си представили точно онова, което имаме предвид.

Защото тази карта е нещо напълно различно от всичко, което сте виждали, нещо, което може би още никой около вас не притежава и което занапред ще бъде една от първите ви идеи за подарък на специален за вас човек. И ще реши веднъж завинаги казуса с намирането на подходящ подарък за мъж, независимо дали последният носи вратовръзки, или не.Подарък, който в еднаква степен ще ви се иска да правите и да получавате и който в най-голяма степен отговаря на едни от най-трудноизпълнимите критерии за истински стойностен и оригинален подарък - да е креативен, интелигентен, дизайнерски, а същевременно да има реално приложение като носител на информация и аналогова "джаджа" с интерактивен компонент.Всъщност може би най-правдивото определение за уникалната скреч карта на България на CreativEgg е бижу (достатъчно е да споменем златното фолиево покритие, контрастиращо на черния картон), или пък артефакт - примерно нещо, което сър Дрейк е плячкосал при някой от пиратските си набези. Или по-скоро Нейтън Дрейк - неговият далечен потомък и главен герой в култовата игра Uncharted III, чието действие се развива в наши дни.


Защото излъчването на тази карта е за нещо модерно, високотехнологично дори, изпипано до най-малкия детайл, така че да задоволи и най-критичните умове.  

И така, ако искате да събудите и вдъхновите приключенския си дух или този на скъп приятел, да направите най-оригиналния подарък на годината и да се самоопределите като личност с усет за естетското и оригиналното, скреч карта на България на CreativEgg е вашият първи избор!Картата, която ще се видоизменя с всяко следващо пътешествие до някоя от 89-те дестинации, включени в нейната легенда (тъй като идеята е да изтривате скреч
фолиото от мястото, на които сте били, разкривайки многоцветната й основа), идва опакована в елегантен черен тубус, на който по-креативните със сигурност могат да намерят още куп приложения.

Купи скреч карта на България ТУК

Сподели.