Скот Истууд стана професионален модел за Treats Magazine (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

28-годишният Скот Истууд (Scott Eastwood), който е син на кино легендата Клинт Истууд, засне впечатляваща фотосесия за последния брой на списание Treats.

Американецът, който дълго време е криел известната си фамилия, коментира за изданието какво е да бъдеш знаменитост в днешно време и споделя какво мисли известният му баща за това, че е избрал актьорската професия.

"Исках да видя дали мога да се справя сам. Осъзнах, че човек трябва да работи усилено, без значение какво е името му. Аз съм много горд от фамилията си, но исках да спечеля известност със собствени сили. В един момент обаче си казах, че това име е на баща ми и е наследство и трябва да го нося, без значение какво смятат другите хора."


"За да бъда честен, на него не му пука дали съм водопроводчик или актьор. Той ми каза веднъж: "Каквото и да правиш, прави го добре. Бъди скромен, работи усилено и бъди мъж."


"Невинаги най-добрият актьор получава ролята. Често звезди стават хора, които не са най-талантливите, но пък имат някаква харизма и хората ги харесват. Но аз не съм в тази професия, за да стана непременно известен. Винаги съм таил любов към професията на баща ми, обичам филмите и обичам да разказвам истории, които могат да докоснат хората."


Сподели.