Скарлет Йохансон се сгоди

Pinterest LinkedIn +

Две години след официалния край на първия й брак с канадския актьор Райън Рейнолдс холивудската звезда Скарлет Йохансон отново е сгодена - този път за френския журналист Ромен Дориак, с когото излиза от около година.

Номинираната за "Златен глобус" 28-годишна актриса се появи за първи в компанията на Дориак през ноември 2012 г. на премиерата на Hitchcock.

В момента Йохансон е във Венеция за премиерата на най-новия филм с нейно участие (Under the Skin) и Дориак отново я придружава. На безименния й пръст може да бъде видян годежният пръстен в стил арт деко, с който бившият редактор на френското списание Clark и настоящ шеф на издателска агенция е поискал ръката й преди около месец.

Двамата все още не са фиксирали датата, на която ще се бракосъчетаят, нито са известни детайли около събитието.

Йохансон сключи брак с Райън Рейнолдс точно преди пет години – на 27 септември 2008 г. – на уединена церемония в Тофино, Британска Колумбия. Двамата започнаха да излизат през 2007 г. и обявиха решението си да се разведат на 14 декември 2010 г.

През септември 2012 г. Рейнолдс се ожени за друга своя колежка – Блейк Лайвли, а между края на брака си с него и началото на връзката си с Дориак Йохансон се виждаше с 24 години по-възрастния от нея Шон Пен, като никой от двамата не даваше публичност на взаимоотношенията им.

Сподели.