Ще обикнете още повече Ед Шийрън, след като разберете историите на татусите му

Pinterest LinkedIn +

Актуалната звезда от музикалния небосклон Ед Шийрън има много татуировки. По-точно 60. И ще го заобичате още повече, след като научите историите на някои от рисунките.

Изпълнителят, който превзе класациите с огромния си хит Shape of You, заявява, че никога няма да татуира врата или лицето си. Обаче е определил специално място за татуировка, която ще направи, когато се ожени. Повечето от мастилените му петна са на ръцете – тези на лявата са свързани по някакъв начин с професионалните му постижения, а тези на дясната – с личния му живот. Колекцията му включва дори рисунка на колегата му Джон Майер.

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Една от последните придобивки на Ед е гигантски лъв на гърдите му, който според него представя "всяка част от кариерата му в едно", а и "изглежда яко". От дясната страна на корема си има катедралата Sagrada Familia, която си прави, докато е на турне в Австралия. Интересен факт е, че след като приключва направата й, Ед припада заради огромната болка, която е изпитвал по време на процеса.

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Трите боксови ръкавици символизират първите му три разпродадени концерта в Madison Square Garden в Ню Йорк. А защо е избран точно този символ? Много просто − дядо му е бил боксьор, а и да не забравяме, че залата е една от най-престижните в света. 

На дясната си ръка има мече, тъй като приятелите го наричат Teddy (мече), именно така се нарича и профилът на певеца в Instagram. През 2013 г. си татуира гигантско дърво на дясното си рамо, което той нарича "семейно", и е в чест на роднините му.

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

По тялото му могат да бъдат забелязани още кучешка лапичка, отпечатък от ръка, петица, части на пъзел, кленово листо, японски символ, снежинка с ангелски крила, чашка за чай, думата Red (червено), знакът плюс и още куп дребнички символи, които правят тялото му истинско произведение на изкуството.

Сподели.