Телевизионни новини

Най-смешните руски скечове тръгват по bTV cоmedy (Видео)
Най-смешните руски скечове тръгват по bTV cоmedy (Видео)
Публикувана от:

"Хаосът в страната, политиката, телевизията, хаосът навсякъде около нас даде възможност на шоуто 'Маски' да се появи на бял свят", разказва създателят на комедийната програма "Маски", Георгий Делиев. Tрупата е сформирана през далечната 1984 година; характеризира се със собствен..

Започна \
Започна "Форт Бояр 3", Иван Звездев, Георги Тошев и Мариана Векилска борят лъвове
Публикувана от:

На 18 февруари се завъртя пилотният епизод от третия сезон на телевизионната игра Форт Бояр. За разлика от предишните издания, в които се състезаваха отбори от България, Сърбия и Турция, то във Форт Бояр 3 участват единствено популярни имена от ефира на bTV. Отборите, които тази година ще се изправят..

Продадоха bTV за 400 милиона долара
Продадоха bTV за 400 милиона долара
Публикувана от:

Central European Media Enterprices закупи 100% от медията, като ще поеме и контрола върху bTV Cinema и bTV Comedy срещу обявена продажна сума от 400 млн. долара. News Corp. обаче си запазва правата върху  другите два кабелни канала - FoxLife и FoxCrime. С финализирането на сделката, CME буквално..

Емануела отново актриса... този път в сериала
Емануела отново актриса... този път в сериала "Стъклен дом"
Публикувана от:

Първи на снимачната площадка на "Стъклен дом" се изявиха най-младите актьори в сериала - Радина Кърджилова в ролята на Сиана, Бойко Кръстанов в ролята на Дани, Луиза Григорова като Александра и Явор Бахаров, който ще се превъплъти в Хари. Елена Петрова Звездите Елена Петрова и Калин..

Супермоделът Хайди Клум става
Супермоделът Хайди Клум става "отчаяна съпруга"
Публикувана от:

Красавицата ще изиграе себе си в специален епизод, чиято история ще се развива в Манхатън, а не на Уистерия Лейн - добре познатата улица, център на всички събития в сагата. Освен Хайди Клум, в снимките се очаква да се включи и шведският модел Паулина Порижкова (Paulina Porizkova). Въпреки че действието..

Юлиан Вергов, Елена Петрова и Яна Маринова сред звездите в сериала
Юлиан Вергов, Елена Петрова и Яна Маринова сред звездите в сериала "Стъклен дом"
Публикувана от:

Една от емблемите на родното кино и театър Стефан Данаилов ще бъде гостуваща звезда в телевизионната сага. Зрителите ще имат възможност да гледат и други популярни актьори като Юлиан Вергов, Калин Врачански, Елена Петрова, Яна Маринова, Стефка Янорова, Красимир Ранков и Георги Кадурин. Младото..

Коко е заместникът на Милен Цветков в
Коко е заместникът на Милен Цветков в "Здравей, България"
Публикувана от:

Новият водещ е познат на зрителите от минутите за спорт в сутрешния блок на Нова телевизия. Диана Найденова, която напусна "Станция Нова", също се присъединява към екипа на "Здравей, България". Всеки петък тя ще води рубриката "Закуска за шампиони", в която ще се коментират теми от политиката, икономиката..

Едрогърдата Мария от
Едрогърдата Мария от "Сблъсък" с рубрика в "Станция Нова"
Публикувана от:

Всяка седмица в "Училище за красота" Мария ще представя процедури за разкрасяване, като първият й гост, на 13 февруари, ще бъде пластичния хирург Николай Георгиев. Лекарят ще демонстрира нов метод за... увеличаване на бюста. Актрисата Мария Силвестър също се присъединява към екипа на предаването "Станция..