Шоубизнес новини

TV Наблюдател: България търси мутант
TV Наблюдател: България търси мутант
Публикувана от:

Така ще е поне до 22 март, когато по Нова телевизия тръгва Big Brother Family. Дотогава ще гледаме как двама арменци (Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян) плюс ерудит с проблематична дикция (очакват се субтитри за коментарите на Любен Дилов) гледат и оценяват 90% мутанти и 10% талант. Всъщност, ако..

Звездите
Звездите "полудяха" в сесия за Vanity Fair
Публикувана от:

Едни издържат на него и го приемат като начин на живот, други предпочитат да се откажат от трънливия път към славата, а трети... трети просто се превръщат в потенциални кандидати за психодиспансера. Такова бе и първоначалното ни впечатление, когато видяхме за първи път тези кадри на Хю Лори (Hugh laurie),..

Фенки в покруса! Supernatural с един ерген по-малко
Фенки в покруса! Supernatural с един ерген по-малко
Публикувана от:

През уикенда 27-годишният актьор сключи брак с приятелката си и колежка от сагата Женевиев Кортес на скромна церемония в родния й град в Сън Вали, Айдахо. Кум на Джаред бе по-големият му брат Джефри, а екранният му такъв - Дженсен Екълс (Jensen Ackles) също не пропусна да уважи с присъствие събитието..

Спират MM. Окончателно!
Спират MM. Окончателно!
Публикувана от:

Медийната корпорация Modern Times Group, чиято собственост са телевизиите Nova, Diema, Diema 2, Diema Family и MM, ще кандидатства за издаване на лиценз за нов спортен канал - Нова Спорт, който ще стартира през първата половина на 2010 година и ще се разпространява чрез кабелните и сателитните оператори..

Ентусиаст похапва мебели в
Ентусиаст похапва мебели в "България търси талант"
Публикувана от:

В първия епизод на предаването журито, в лицето на Любен Дилов-син, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян, ще опитат късмета си с една не чак толкова нова булка - софиянката в сватбена рокля Росица Адамска, която им е приготвила неповторимо изпълнение. Зрителите ще видят още деца с необикновени способности,..

TV Наблюдател: Олимпийски мъки
TV Наблюдател: Олимпийски мъки
Публикувана от:

Горките канадци ще останат в историята с най-проблематичните зимни игри на всички времена – смъртен случай още преди старта на състезанията, рекорден брой падания на всички възможни писти, организационни проблеми, съмнителни титли като тази на американския фигурист Лисачек и прочие. Всичко това..

Попфолк дива показва пищни форми в новия Playboy
Попфолк дива показва пищни форми в новия Playboy
Публикувана от:

"Мъжете са лесни" е заглавие на нейна песен, а в интервюто си пред мъжкото списание певицата потвърждава, че това наистина е така. Милица споделя, че много обича да прави закуска на мъжа до себе си, но за съжаление отдавна не е имало на кого. Певицата разкрива още кой й е подарил вибратор..

Тити Папазов и Любен Дилов-син стават
Тити Папазов и Любен Дилов-син стават "Господари на ефира"
Публикувана от:

По този повод, шоуто ще отбележи "първите си седем години" с цял месец празнични предавания. През март, гост-водещи на "Господари на ефира" ще бъдат някои от най-популярните личности у нас. Маратонът започва точно на 1 март, когато зрителите ще се забавляват с "Краля на скороговорката"..

Доктор Хаус стартира музикална кариера
Доктор Хаус стартира музикална кариера
Публикувана от:

Според последните информации в пресата, британският актьор Хю Лори (Hugh Laurie) е записал няколко партии за новия албум на рок ветерана Мийт Лоуф (Meat Loaf). Както е известно, двамата се сприятелиха покрай гостуването на звездата в популярния сериал през 2008 година, вследствие на което сега Лори..

Звездите през погледа на
Звездите през погледа на "Краля на естетиката" Ръсел Джеймс
Публикувана от:

Работата му винаги е била силно повлияна от родината му, въпреки че отдавна живее и работи в Ню Йорк - автор е на невероятни природни пейзажи, използва нетрадиционно светлината в снимките си, като често комбинира обекта с най-различни природни елементи - слънце, вода, земя. В резултат се появяват..