Шоу на Андреа - жива "римска оргия"! Виж скандални снимки!

Pinterest LinkedIn +

След като прогнозирахме, че тазседмичното участие на Андреа и Максимус в столичен клуб ще се превърне в средновековна римска вакханалия, скандалната попфолк изпълнителка побърза да даде и практическо потвърждение на думите ни.

По време на двучасовото шоу, из въздуха се рееха диви балкански ритми, съпровождани от.. хвърчащи сутиени, бикини и прочие аксесоари от различни модни линии дамско бельо.


Последно отброяване, преди да обявим победителя с нокаут...

Самата Андреа пък за пореден път ни "сюрпризира" със свръх тесен тоалет, под чийто напор пищният й бюст отчаяно се стремеше към животоспасяващата доза кислород, докато най-сетне успя да спечели тежката битка.

"Величествената" попфолк панорама зарадва всички любители на природно (не)натуралните гледки от първите редове, които нито знаеха, нито се интересуваха как или какво точно пее секс иконата, докато забравили задръжки фенки от публиката се впускаха в еротичен кючек около голите мъжаги от Максимус.


Балада за млада дама, гол юнак и черна шапка...

А за нас остана само да си припомним първите фрази от легендарния шлагер на Емил Димитров "Моя страна, Моя България" и честно да си признаем, да ни се доплаче от всичко родно, мило, що жалей...

Още от Андреа:

 

Сподели.