Шон Пен отново сяда на режисьорския стол за драмата Crazy for the Storm

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Шон Пен (Sean Penn) вероятно ще седне на режисьорския стол за предстоящата драма – Crazy for the Storm.

Филмът ще е адаптация на мемоарите на Норман Олстад, който само на 11 години става единственият оцелял в самолетна катастрофа, в която загива и баща му. Сюжетът ще разказва за отношенията между момчето и бащата и как малкият тогава Олстад успява да оцелее благодарение на уменията, на които го е научил татко му.

Предстои да бъдат обявени актьори за главните роли в Crazy for the Storm, като Шон Пен ще е обвързан единствено с режисирането и няма да има роля във филма.

Последно Пен режисира изключително успешната инди драма Into the Wild oт 2007 г., а също така трябваше да оглави и драмата с Робърт Де Ниро (Robert De Niro) и Кристен Уиг (Kristen Wiig) – The Comedian, за която обаче все още няма новини.

Като оставим настрана режисьорските ангажименти на Шон Пен, актьорът ще може да бъде видян в ролята на гангстера Мики Коен в криминалната драма Gangster Squad, а по все още непотвърдена информация, ще участва и в излизащата през 2013 г. комедия на Бен Стилър (Ben Stiller) – The Secret Life of Walter Mitty.

Сподели.