Шон Пен: Критиците ми да ги тръшне рак

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Шон Пен (Sean Penn) за пореден път успя да скандализира американското общество.

Този път популярният актьор не успя да сдържи нервите си по време на интервю по CBS, в което го попитаха какво мисли за критиките, че цялата му дейност, свързана с помощта за пострадалите в Хаити е чиста проба самореклама.

"Да ви кажа ли какво мисля за хората, които мислят и говорят по този начин?! Бих им пожелал да ги тръшне ракът. Обаче няма да го направя, защото това означава да загубя твърде много енергия за личности, които дори и подобно усилие не заслужават", заяви в типичния си откровен стил 49-годишният Пен.

 

После разкри, че критиците му по никакъв начин няма да го спрат да се върне пак в Хаити, за да продължи благотворiтелното си дело. 

Звездата бе само един от десетките популярни имена, които се притекоха на помощ на пострадалите след опустошителното земетресение. Мнозина се включиха и в концерта "Надежда за Хаити", който успя да събере внушителната сума от 57 милиона долара. Пен обаче продължава и до днес да е сред най-активните имена, отдадени на тази кауза, заедно с колежката си Анджелина Джоли (Angelina Jolie).

Звездите в помощ на Хаити! Виж снимки!

Сподели.