Shift 2: Unleashed излиза в Европа в края на март

Pinterest LinkedIn +

Наследникът на издадения през 2009 г. хитов рейсър Need For Speed Shift - Shift 2: Unleashed, ще излезе в Европа на 24 март за PC, Xbox 360 и PlayStation 3, обявиха издателите на играта, Electronic Arts.

В седмиците, оставащи до рилийза на 17-тото заглавие от Need for Speed поредицата, разработвано от Slightly Mad Studios, феновете на рейсинг жанра могат да направят предварителна поръчка на играта, като по този начин получат ексклузивно съдържание под формата на три бонус коли: Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV и Lamborghini Murcielago LP640.

Unleashed ще предостави на играчите избор измежду 130 коли и 100 различни трасета, както и между няколко варианта на състезания, включително онлайн. Сред събитията, включени в съдържанието на играта, ще са 2010 GT1 World Championship и GT3 European Championship, а сред новите трасета - писти като Bathurst и Suzuka.

Сред останалите нововъведения са опцията за нощен рейсинг, перспективата от камера, позиционирана в каската на пилота, както и системата за комуникация Autolog, интегрирана в Need for Speed: Hot Pursuit.

Сподели.