Sharon Osbourne защити Tom Cruise

Pinterest LinkedIn +

Съпругата на Ози Озбърн (Ozzy Osbourne), Шарън (Sharon Osbourne), ще съдейства на Том Круз (Tom Cruise) за завеждане на дело срещу екипа на ТВ шоуто на британския Channel 4, което си прави шеги с известни личности, съобщава Ananova.

И двамата са потърпевши на сценария, в който журналист напръсква с воден пистолет нищо неподозираща знаменитост, докато колегите му оператори снимат със скрита камера.

Инцидента с Том Круз се случи на официалната лондонска премиера на хита "Война на световете" и завърши с няколко часа арест за четирима от шоуто "Balls Of Steel" и нецензурна реплика от страна на Круз. По аналогичен начин е била публично унизена и носителката на Emmy, Шарън Озбърн, преди три седмици.

В момента Г-жа Озбърн сътрудничи с документацията по своя случай на адвокатите на Круз. Във връзка с "шегата", тя е казала: "Бях изключително огорчена, че един възрастен може да направи подобно нещо на друг. Бях абсолютно зашеметена".

Утре семейство Озбърн, най-вероятно в пълен състав, ще бъде за няколко часа в България. Тук едва ли ги застрашава атака с воден пистолет, но е съвсем сигурно, че Black Sabbath ще атакуват мощно публиката на стадион "Локомотив".
Сподели.